glasänglar
Marias änglar på jorden


Bildgalleri
- Ängelmotiv på glaskulor
- Ängelmotiv på glasprismor
- Ängelmotiv på planglas
- Ängelmotiv på blåst glas
- Ängelmotiv på glas smycken
- Ängelfigurer i klarglas
- Ängelfigurer i glas med färg
Gästbok
Index
Mina andra hemsidor

 


Priser

Alla priser är i svenska kronor och inkluderar moms. Ingen expeditionskostnad, inga dolda avgifter. Du betalar endast varans pris (glasmodellens pris och arbetskostnad) samt fraktkostnad enligt postens normer. Tillval är textgravyr eller presentinslagning.

Betalningsmöjligheter

- Du kan välja att betala i förskott på mailfaktura
- eller vid mottagandet då postens avgift tillkommer.

Fraktmöjligheter

-Brev är billigast och snabbast, men det ingår inte försäkring och går inte att spåra. Trots detta går oftast bra att skicka glas som brevsändning i rätt emballage.
- Jag kan skicka din beställning som paket
- och med tillägg så som postförskott eller rekommenderat
- det går även bra med bussgods.
- Större paket skickas med Schenker eller DHL.

Fraktkostnad

Fraktkostnad tillkommer varje paket, beroende på aktuell vikt enligt postens normer. Postpaket kostar från 155 Kr och uppåt. Brevsändningar i olika viktklasser mellan 24 och 84 Kr inkl. 12 kr för skrymmande försändelse.
Postförskottsavgift kostar för närvarande 70 Kr extra.

Emballage

Jag har många glas som är enstyckspjäs, och jag får omöjligen tag på presentkartonger som passar. Därför återanvänder jag kartonger som jag får eller hittar. Med detta håller jag kostnaderna i styr och du slipper betala extra. Det gäller även ytterkartongerna och well-lådorna. Jag emballerar alltid mycket bra.

Ohämtat paket och postförskott

- Om du beställde glas utan personligt motiv och glaset kan säljas till någon annan efter retur, måste jag ändå debitera fraktkostnad inkl. eventuellt postförskottsbelopp.

- Vid specialbeställningar där t.ex. namngravyr eller sådana personliga motiv finns på glaset som gör att det blir osäljbart för mig efter retur, måste jag debitera dig både för glaset, arbetskostnaden och fraktkostnaden inklusive postförskottsbeloppet.

- Sådana ärenden hanteras som obetald faktura med en påminnelse då ytterligare kostnader tillkommer med lagenlig ränta och påminnelseavgift på 50 Kr. Efter ytterligare 10 dagar följer rutinmässiga åtgärder, dvs ärendet skickas vidare till inkasso.

Ångerrätt/Öppet köp

Du har öppet köp i 10 arbetsdagar (två veckor) när du handlar befintligt glas utan personlig anknytning. . För specialbeställningar där t.ex. namngravyr eller sådana personliga motiv finns på glaset som gör att det blir osäljbart för mig efter retur, kan jag tyvärr inte lämna ångerrätt/öppet köp, eftersom arbetet gjordes på din beställning enligt önskemål.

Reklamation

Skulle du bli missnöjd med mitt arbete, kan du naturligtvis skicka tillbaka
paketet och du får tillbaka dina pengar.

Fraktskador

Skulle glasbiten trots min omsorgsfull packning gå sönder, hör av dig omgående, och för att inte missbruka möjligheten för ersättning, skicka bild på ditt trasiga glas. Om du valde postpaket, då är det Posten du ska reklamera.

Leveranstid

Jag har alltid fullföljt mina löften och skickat beställningarna på bestämd tid.
Om du har bråttom att få hem en personlig present, är det bättre om du ringer,
då kan du få svar omgående och handla därefter.

Önskemål från mig till mina kunder:

När du mailar en förfrågan, lämna vänligen alla uppgifter/önskemål/funderingar med en gång. Att läsa genom många mail som gäller samma beställning kan bli förvirrande och jag måste vara säker på hur beställningen ändrades från gång till gång. Om du är osäker, bättre om du ringer, det kortar processen. Om du mailade till mig vore jag glad om du tittade efter mitt svar och hörde av dig efteråt så jag inte känner att jag lägger ner tid i onödan. Om vi brevväxlas, använd gärna Svara-funktionen, då har vi hela diskussionen i samma mail.

Din säkerhet

- Vid större arbeten brukar jag skicka bild på färdig gravyr innan jag skickar paketet. Du har då möjlighet till viss justering. Det brukar inte behövas men jag vill att du ska känna dig trygg. På det sättet utesluter vi möjligheten till missnöje. Sedan skickar jag paketet i överenskommen tid och sätt, med överenskommen betalning.

- Eftersom jag gör allt arbete från inköp till packning ensam,
har du kontakt med en enda person från början till slut. Vad du än har för frågor
eller önskemål, får du korrekt besked direkt av mig.

- Jag är mån om hela processen och kan vara stolt över att jag bara haft nöjda kunder. Läs gärna i min gästbok.


upp